ZOO

V devět hodin jsme šli na snídani. Sami jsme si udělali svačinu. Po svačině jsme losovali, kdo pojede s jakým autem. Zaparkovali jsme u diagnosťáku v Plzni a potom jsme šli pěšky do ZOO. Šli jsme asi dvacet minut.

Potom jsme si koupili vstupenky a šli dovnitř. Nejdřív jsme šli na toaletu. Potom jsme šli do podzemí. Tam nás zaujal hmyz, pavouci, obrazy a kamna. Potom jsme se fotili u tanku. Po svačině jsme se šli podívat konečně na tučňáky. Postupně jsme potom viděli Afriku, šelmy, žirafy. Také jsme se zastavili u radaru, který měřil běh dětí. Viděli jsme další zvířata, např. medvědy, zebry. Viděli jsme domky, ve kterých bydleli lidé v pravěku. O kousek dál byla kráva, kterou jsme si mohli zkusit podojit. Ta kráva neměla v sobě mléko, ale nějakou vodu. Kousek od restaurace byly ryby a vydra. Ta dělala salta a hrála si s námi. Potom jsme šli ještě zahradou, ale už jsme směřovali k autu. Potom jsme jeli zpátky do střediska. Přijeli jsme do Domažlic a ještě se jedna skupina šla podívat do města na vojáky. Ale jen na chvíli. Potom jsme se všichni vrátili na večeři. K večeři byly špekáčky. Těch jsme se přejedli.