4. střediskový seminář

29. 8. 2023 proběhl již 4. ročník odborného semináře. Tento ročník se zabýval tématem "Poruchy chování".

Seminář proběhl za spolupráce Městského úřadu v Domažlicích v prostorách radnice. Účastnilo se jej více než 55 přihlášených zájemců z různých institucí a organizací (školy, orgány sociálně právní ochrany dítěte, PMS, neziskové organizace, střediska výchovné péče, diagnostický ústav a další).

Mezi přednášejícími byli MUDr. Jiří Podlipný, PhD. - dětský psychiatr, Mgr. Michaela Řezníčková - soudkyně OS v Tachově, Mgr. Viktor Vanžura - ředitel Dětského diagnostického ústavu, Střediska výchovné péče, ZŠ a ŠJ v Plzni, vyučující ZŠ Bor, Mgr. Hana Tulačková - vedoucí Střediska výchovné péče v Domažlicích.

Všem výše jmenovaným tímto velmi děkujeme za jejich odborné příspěvky, které často vyvolaly přínosnou diskuzi s posluchači.

Zároveň děkujeme Městskému úřadu v Domažlicích za spolupráci, konkrétně za zapůjčení prostor k realizaci semináře.