Práce v terénu

Středisko nabízí své terénní služby příslušným městským úřadům, které spádově patří do naší oblasti. Tyto terénní služby nazýváme Poradenské dny.
Jedná se o reedukačně terapeutické činnosti, které probíhají přímo na městském úřadě, a to zpravidla 1x za měsíc. Reedukačně terapeutické činnosti se účastní rodiče i dítě.
Rodiče tak nemusí dojíždět do Domažlic, ale my přijedeme za nimi.

Pravidelně jezdíme na:

MěÚ Klatovy - kontaktní osoby Bc. Václava Jandová - 770 147 767, Mgr. Drahoslava Šupová - 770 139 485

MěÚ Tachov - kontaktní osoby  Mgr. Hana Tulačková - 774 735 265, Mgr. Věra Firbachová - 770 139 473

MěÚ Sušicekontaktní osoby  Mgr. Hana Tulačková - 774 735 265,  Mgr. Věra Firbachová - 770 139 473

MěÚ Stříbrokontaktní osoby  Mgr. Věra Firbachová - 770 139 473, Mgr. Kateřina Poláková - 770 138 415

MěÚ Horažďovicekontaktní osoby  Mgr. Hana Tulačková - 774 735 265, Mgr. Věra Firbachová - 770 139 473

Poradenské dny nabízíme také školám. Kontaktní osobou pro dohodnutí terénni práce na škole je Mgr. Hana Tulačková - 774 735 265.

Jednou ze zásad poskytovaných služeb střediska je pomoc a podpora klienta a jeho nejbližší rodiny založená na vzájemné spolupráci, diskrétnosti, empatii. Pracovníci střediska se snaží jednat se svým klientem vždy otevřeně. Všichni zaměstnanci znají a respektují základní lidská práva a svobody člověka.

Tyto ambulantní služby jsou bezplatné.

Image - Image -