Banket
V úterý 20. 2. jsme byli společně s DDÚ a SVP Plzeň na banketu na Středním odborném učilišti v Domažlicích. Nejdříve nám řekli, jak se co dělá a pak jsme dostali předkrm.
Předkrm:
- kuřecí koktejl
Polévka:
- jíšková
Hlavní chod:
- pštrosí vejce, brambor, šopský salát
Dezert:
- palačinky s flambovaným ovocem
Ke každému chodu jsme měli ochucené šťávy, limonády. Byla tam s námi paní učitelka a paní vychovatelka Radka. Předvedli nám tam, jak se nosí talíře, jak se flambuje ovoce a spoustu dalších věcí. Nakonec jsme se šli podívat do kuchyně.
Celé se mi to moc líbilo a myslím, že i ostatním. Kdyby byla možnost jít znovu, nezaváhal bych a hned bych jel.
Dávám 100 hvězd z 10.