Víkendový pobyt

Seděli jsme v Klubovně a postupně k nám chodili další děti. Potom jsme vyrazili na autobus. Autobusem jsme dojeli do nějakýho lesa. V tom lese byl velký kopec a my ho museli vyjít až nahoru. Když jsme přišli, tak jsme seděli a říkali si pravidla.

Potom jsme si sedli ven k ohni a rozdělovaly se do týmů, ve kterých jsme potom mezi sebou soutěžili. Večer jsme šli spát na pokoje. Den na to jsme měli rozcvičku a potom snídani. Po snídani jsme hráli hry. Pak jsme šli na oběd a po obědě jsme šli na Herštejn a na Rallye. Pak jsme šli zpátky na Koráb na večeři a po večeři jsme opejkali buřty. Potom jsme šli do restaurace, kde jsme seděli a hrály různý hry. Pak jsme šli na pokoje a do sprchy. Po sprše jsme šli zase do restaurace, kde jsme si ještě chvíli po večerce pouštěli písničky. Ráno byla opět rozcvička a po ní jsme snídali. Potom jsme hráli hry až do oběda. Po obědě jsme dostávali ceny a odjížděli postupně domů. Zůstali jsme tam jenom a tři a šli jsme až do Kdyně. Ve Kdyni nás vyzvedl pan vychovatel a jeli jsme zpátky do Mařenky.